Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Μια εξαιρετική ομιλία με σκοπό και στόχο τη σωτηρία και την προώθηση του έργου, του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων των ελληνικών σχολείων Χαρτούμ.Με ομιλητή τον πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων "ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ" Κο Γεώργιο Στασινάκη,πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη που την παρακολούθησε πολύς κόσμος.Με ιδιαίτερες αναφορές στο πρόσωπο του μεγάλου λογοτέχνη,ποιητή και πεζογράφου και παραπομπές στα έργα του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και στη συζήτηση που επακολούθησε.




Την εκδήλωση προσφώνησε και χαιρέτησε ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Χαρτούμ Κος Ξενοφών Καραπαναγιώτης,ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης Κος Χρήστος Καραπάνος,ο αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος ως εκπρόσωπος της εκκλησίας,η πρόεδρος του Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου Κα Αλεξάνδρα Πατεράκη,υπάλληλοι της πρεσβείας,πάροικοι,μαθητές και εκπαιδευτικοί.

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι , όταν βλέπω το Ελληνικό στοιχείο να προοδεύει διεθνώς , τώρα απο την άλλη σε μια εκδήλωση για τον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη τι δουλειά έχει ένας παππάς είναι μιά άλλη ιστορία ... πάντως να ευχηθώ πρόοδο στο έργο σας ...
    φιλικα θάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή